Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Esma Sultan'da bir "Pazar" var ki!..

Haydi bakalım bugün Esma Sultan'a.. Ortaköy'de deniz kenarında harika bir yerdir, düğünler ve dernekler için.. Bugün durum değişik.. Hayırlı bir şey var, ama çok keyifli..
Türkiye'de "Gençlerin Sivil Toplum Kuruluşu" olarak 10. yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TOG Bazar'ın altıncısını bugün Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirecek. 100'den fazla ünlü markayı ve tasarımcıyı bir araya getiren TOG Bazar'dan elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü Gençlerin Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. Popüler isimler, Buse Terim, Ezgi Kramer, Aslı Tandoğan, Yasemin Dormen, Esma Karamancı, Pelin Akın, Nazlı Soylu, Nazlı Yazıcı, Ferhan Şensoy, Pınar Sabancı, Irmak Köseoğlu, Begüm Eyilik ve Zeynep Köseoğlu tasarımı tişörtler de pazarda.
Gelir, eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi vb. pek çok farklı alanda Toplum Gönüllüsü Gençler tarafından uygulanmakta olan sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. Giriş 25 lira..
Pamuk eller cebe, bi zahmet..
İki satır da, bu sivil toplum örgütünü anlatmak için..
Toplum Gönüllüleri, gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan bir değişim ve dönüşüm projesi. Aralık 2002'de kuruldu.
Gönüllü gençler, üniversitelerinde kulüp, topluluk veya grup olarak örgütlenerek, belirledikleri ihtiyaçlara göre "sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri"ni hayata geçiriyorlar. Bu projeler, sadece topluma katkı sağlamakla kalmıyor, asıl önemlisi gençlerin, aktif birer yurttaş olmalarını ve kişisel gelişimlerini destekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA