Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Muhteşem konser!..

19 Mayıs'ın en güzel gösterisini televizyonda hem de nasıl bir keyifle, hele finalde gözlerim yaşararak izledim.. Organizasyonu yapan TRT'ye, Kültür Bakanlığı'na, Ankara Üniversitesi'ne teşekkürler ederim..
Atatürk Spor Salonu'nda verilen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konserinden söz ediyorum..
Operanın, klasik müziğin en popüler parçalarının arasına, çok seslendirilmiş türkülerimiz ve Türk Sanat Müziği parçaları da serpiştirilmişti.
Emin Güven Yaşlıçam'ın yönettiği orkestraya, sopranolar Feryal Türkoğlu, Selva Erdener, tenor Murat Karahan eşlik ettiler..
Finalde seyirci de ellerindeki bayraklarla katıldı konsere.. Önce Radetsky Marşına alkışla tempo tuttular.. Sonra Onuncu Yıl Marşı'nı ayakta, binlerce sesle haykırdılar..
TRT'nin yayınladığı konserden benim ancak, Sevgili Murat Kardeşimin telefonuyla haberim oldu. Geniş kitlelerin de duyduğunu sanmıyorum.
TRT yaptığı güzel işleri duyurmakta fevkalade başarısız. Basın bürosu çalışmıyor. Reklam bütçelerini de, özel TV'lerle yarışan on para etmez dizileri duyurmak için harcıyorlar.
Bu yüzden, kaydedilip saklanacak kadar güzel bu konseri izleyebilenlerin sayısının bir kaç bini geçtiğini sanmıyorum. TRT, bu konseri yeniden yayınlamalı..
Bir hafta önceden haber versinler, ben duyururum. Merak etmesinler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA