Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Terbiyeni takın, Pitbull!..

Galatasaraylı Melo karanlık bir işin içinde.. Bir Portekizli, bir bavul mücevheri Türkiye'ye sokarken yakalanmış. Mücevherlerden bir bölümü Melo'nunmuş..
Melo, Adliye'ye gitmiş, mallarını geri almak için.. "Bu pırlantalı mücevherler benim. Bu adama temizletip getirsin diye vermiştim" demiş.
Bir. Dünyanın en ileri kuyumcu ustaları bu ülkenin atölyelerinde çalışır. Niye burda temizletmedi ki?.
İki. Böyle gümrüğe tabii mallar, yurt dışına çıkartılırken kaydettirilir ki, girerken sorun olmasın. Kaçak durumuna düşmesin. Kayıt mayıt yok..
Melo'nun yanında Abdürrahim Albayrak var nedense..
İfade vermiş çıkarken, gazeteciler fotoğrafını çekmiş.. Melo, bir kaçakçılık olayının içinde ve mahkemede.. Haberin tam daniskası.. Resmini çekmeyecekler de ne yapacaklar?.
Brezilyalı sokak çocuğu, gazetecilere küfür etmiş iyi mi?. Görevini yapan, halkın anayasal haber alma hakkı uğruna bütün gün Adliye koridorlarında koşuşturan meslektaşlarıma küfür etmiş, Pitbull!.
Bu arkadaşlarımdan ricam.. Hepsi ayrı ayrı mahkemeye versinler bu karanlık terbiye özürlüsünü.
Gazeteciler Cemiyeti de, böyle olur olmaz, sözlü ve fiziki saldırıya uğrayan meslektaşlarıma sahip çıksın, bi zahmet!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA