Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

G.Saray İnşaat A.Ş!..

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, medya mensupları ile Mehmet Koçaslan'ın Suada'sında yemek yemiş. Koçaslan artık o yemeği fatura etmemiştir, üzerine yattığı Galatasaray Adası'nın hatrına..
Tüm gazeteleri elden geçirdim. O yemeğe katılan bir gazeteci "Yahu Başkan, bu Ada için kongrenin aldığı kararı dahi uygulamıyorsunuz.. Hani bu tüm kuralları hiçe sayan işgalci en geç kasımda boşaltacaktı" diye sormamış..
Merak mı etmemişler, cesaret mi edememişler?.
Gene o yemeğe katılan bir tek tanesi "Başkan 2000 yılından bu yana, kulübün tüm hesaplarını bağımsız bir denetim kuruluna inceletip, kulübün nasıl bu hallere düştüğünü ortaya çıkaracağınıza söz vermiştiniz. Duygun Yarsuvat sizi fırçalayınca, onu da unuttunuz" dememiş. Ona da cesaret edememişler herhalde..
Dursun Özbek de, futbol başta, tüm branşlarda düşüş hızla devam ederken, Suada yemeğinde yaptığı inşaatları anlatmış, yemek boyunca..
Eski Ali Sami Yen, Hasnun Galip'teki otel inşaatları.. Riva inşaatları.. Arena etrafındaki tesis inşaatları..
Galatasaray İnşaat A.Ş!.
Afiyet olsun, meslektaşlarım.. "Yerseniz" demiyorum. Yediniz zaten!. Lezzetli miydi, bari?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA