Dikkat! Sarımsağı yararsız hale getiriyoruz...

Giriş Tarihi: 11.9.2018 15:10 Güncelleme Tarihi: 12.9.2018 10:10
Dikkat! Sarımsağı yararsız hale getiriyoruz...

KURU BAKLAGİL TÜKETİMİ ŞART

Proteinden zengin kırmızı et, balık, hindi ve kuru baklagillere haftada 4 gün öğünlerinizde mutlaka yer verin. Sarımsağı genellikle yemeklerimize kavurarak ekliyoruz. Ancak antioksidan özelliğinden daha fazla yarar sağlamak için sarımsağı kavurmak yerine doğrudan bütün olarak pişmekte olan yemeğin suyuna katmanızda fayda var.

ARKADAŞINA GÖNDER
Dikkat! Sarımsağı yararsız hale getiriyoruz...
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN