Aslında çoğunun hikayesi Günaydın Restoranlarında kesişiyor. Bu milyonluk kasapların neredeyse hepsi çocuk yaşta Günaydın markasının kurucu ortaklarından Cüneyt Asan'ın yanına gelip, yetişen kişiler. Kim yok ki bu isimler arasında; Ferit Şahenk'in D.ream'inin ilk yatırımı Nusret'in ta kendisi Nusret Gökçe, televizyonların tanınmış şefi Özgür Şef, kovboy lakaplı hala Günaydın markasıyla çalışan Süleyman Dilek, Ankara'nın ilk steak house'u Butcha'nın kurucuları Ayhan Sevilir – Şehmuz Acar, Etin jönü Gürkan Topçu ve niceleri... Hepsi Cüneyt Asan ile gerçek anlamda kasaplık deneyimi yaşayan kişiler. Bu başarılı isimlerin hepsinin hal ve hareketlerinde bu işin kompetanı Cüneyt Asan'ın izlerini görmeniz mümkün.
Steak'den bahsetmişken; mekan açmak isteyen işadamları, Türk insanının ete olan ilgisini bilerek bu konseptteki yatırımları risksiz bölge olarak görüyor. Anadolu Yakası Küçükyalı sahilinde bir süredir Asetrin Balık olarak hizmet veren mekan 'Kırmızı Barbekü' ismiyle tekrar açıldı. Hem steak servisin hem de kendin pişir kendin ye lezzetlerin olduğu marka, lezzet bakımından da gerçekten mangal lezzeti veriyor. Markanın sahibi Murat Aşkan zaten bu konuda uzman. Ataşehir'de de aynı isimde bir barbekü restoranı varmış. Dolayısıyla et tedariğini çok önceden kurmasının avantajıyla yeni bir mekanmış gibi izlenim vermiyor.