Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Ne demiş?
"Haftalardır şeyimi şu beyaz koltuklardan kaldıramadım ya!" (Özge'nin Akademi Türkiye'deki yakınması)

Gaf Kürsüsü
Deniz Seki
, "Popstar"da şöyle dedi: "Dün geceden bu yana binlerce tebrik telefonu aldım." Acaba "binlerce" sözcüğü bir gün için fazla abartılı olmadı mı?

Bizim Decoder
Discovery Channel
daki "Yüzen Saray" adlı belgeselde dünyanın en lüks yolcu gemilerinden Aurora tanıtılıyordu. 1900 yolcu kapasiteli, 800 mürettebata sahip Aurora adeta yüzen bir şehir gibiydi. Sefere çıkarken geminin depolarına tam 320 ton yiyecek, 22 bin litre içecek stoklanıyordu. ' büyük yemek salonu, 600 kişilik tiyatrosu, gece kulüpleri, barları, sanat galerileri, cimnastik ve sağlık merkezleri, 4 havuzu, tenis kortları, voleybal ve basketbol sahaları ve golf alanı bile bulunan, motorları 80 bin beygir gücündeki 15 katlı bu yüzen sarayda "mütevazı" bir kamarayı bir haftalığına kiralamanın bedeli ise 5 bin dolardı. Belgeselin bana büyük faydası oldu. Piyangodan büyük ikramiye çıktığında artık Ne yapacağım? diye uzun süre düşünmeyeceğim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA