Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

23 yılda olanlar!.

Turgay Demirel'den nihayet kurtuldu Türk basketbolu, ama kağıt üzerinde.. Onun Federasyonu, onun tayin ettiği başkanla, onun vesayetinde devam ediyor.
Bir takım yorumcular da, basketbolumuzun üzerine 23 yıldır adeta çöreklenmiş Demirel'in başarılarından söz ediyorlar..
Türk basketbolunu, Amerikan sokak oyuncularının oyuncağı yapan Turgay Demirel'in başarısı ne, bir bilsek.. Haa.. NBA'de de beş Türk oynuyor.. Türk Milli Takımının ilk beşi NBA'de yani.. Hani nerde?.
Hangisi giyiyor Milli Formayı?. Hepsi küstürülmüş nerdeyse..
Turgay Demirel, Basketbol Milli Takımına, zamanın başbakanı tarafından verilen 28.5 milyon dolarlık primi, kimlere, ne zaman, kaçar para dağıttığını, hem bu gazetede, hem Hürriyet'te, hem de vatandaş anayasal hakkı olan gov.com'da inatla ve ısrarla soran sorulara yanıt verebildi mi?. Ortada çok hassas bir akçalı iş var. Orda gölge kalır mı?.
Ne var ki, yığınla spor bakanından biri de bu hesabı Turgay'dan alıp, kamuoyuna açıklayamadı. Onları da durdurdu, her nasılsa..
Şimdi, gene havada kalacağını bildiğim bir sorum var, Turgay'a..
23 yıl önce, Federasyon Başkanı olduğunda hem de Reebok gibi çok önde gelen bir spor firmasının Türkiye temsilcisiydin. Bıraktın. Ondan sonra işin oldu mu, bilmiyorum. Federasyon Başkanlığı'nın maaşı yok. Amatör iş.
Sorumun sebebi bu..
17 Mart 1992'deki mal varlığın ile, bugünkü mal varlığını açıklar mısın?.
Açıklayabilir misin?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA