Terör
yanlıları cumartesi günü başkent Berlin'de toplandı. Tarihi Brandenburg Kapısı önünde gerçekleşen mitingde, PKK/ PYD'ye Almanya'nın desteği bir kez daha ortaya çıktı. Sözde yasağa rağmen PKK'lılar ellerinde örgüt paçavraları ve terörist başı Öcalan'ın resimlerini taşıdı. Polis sahneden göstermelik anons yapmakla yetindi.
Mitinge, Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslüm de katıldı. Müslüm sahneye çıkıp İngilizce konuşma yaptı. Zeytin Dalı Harekâtı ile Suriye'deki teröristlerin kökünü kazıyan Türkiye'den duyulan rahatsızlık dile getirilerek, Almanya'dan yardım istendi.
TERÖRİST BAŞINA ŞOV YAPTIRDILAR
Terör örgütünün Suriye'deki elebaşılarından Salih Müslüm, eline mikrofonu alıp PKK paçavraları önünde şov yaptı. ARD televizyonu, vahşi örgütün Almanya'daki temsilcileriyle röportajlar yapıp ülke çapında propaganda yapılmasını sağladı.
DEVLET TELEVİZYONU TERÖRE ALET OLDU
Almanya'nın
yasaklı örgüt listesinde bulunan PKK'nın gösterisi, devlet televizyonu ARD ve bölgesel televizyonlarına haber oldu. ARD, örgütün derneği olarak bilinen NAV-DEM'in yöneticileri ve PKK yandaşları ile röportaj yapıp, terör propagandasını ekranlara taşıdı.