MALZEMELER
600 gram kuşbaşı tavuk eti
1 adet soğan
4 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çorba kaşığı kekik
1 çorba kaşığı kırmızı pul biber
1 çorba kaşığı sirke
Soğanı rendeleyip suyunu sıkın. Bir kabın içinde kırmızıbiberi, kekiği, sirkeyi, ezilmiş sarımsakları ve soğan suyunu karıştırın. İçine küçük doğranmış etleri ilave ederek üzerini kapatın ve bir saat kadar bekletin. Daha sonra şişlere geçirin ve az yağlı tavada çevirerek pişirin.
NARLI SALATA
MALZEMELER
1/2 karnabahar
4 çorba kaşığı yoğurt
3 diş sarımsak
1.5 çay bardağı nar tanesi
4 dal dereotu
5 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karnabaharı yıkayıp çok ince kıyın, derin bir tabağa alın. Yoğurt, kıyılmış dereotu ve ezilmiş sarımsakları koyup karıştırın. Üzerine zeytinyağını ve tuzu ekleyin. Nar taneleriyle süsleyerek servis yapın.