Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Önleyin bu tecavüzü

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin internetteki forum sitelerinde isyan bayrağı açıldı. İzleyiciler bir tüyo almış. Buna göre, Cemile, Ali Kaptan'ın tecavüzüne uğrayacakmış. İşin daha da beteri, minik Osman buna tanık olacakmış.
Evet, tecavüz, taciz ve şiddet, kadınların hayatını kabusa çeviren en pervasız, en iğrenç insan hakları ihlallerinden biri. İzlerken canımızı acıtsa da, zaman zaman 'dizi promosyonu' olarak kullanılsa da konunun ekranda işlenmesine karşı değilim. Ama öykünün içinde bir 'gereklilik' varsa, senaryonun "olmazsa olmaz" bir parçasıysa, yani işin özüne 'samimiyet' hakimse, sonuna kadar işlensin... Ama dizi senaristleri, yapımcıları, yönetmenleri tecavüzü 'reyting artıran bir kabartma tozu' olarak kullanacaklarsa, işte ona sonuna kadar karşıyım.
Gönlüm, Cemile'nin ve minik Osman'ın bu acıyı yaşamasına razı değil. Umarım internette dolanan 'tecavüz tüyosu' bir şehir efsanesinden ibarettir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA