Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizim Slumdog Milyoner

YILLARDIR yazar dururum ya; "Bilgi yarışmalarını prime time'da yayınlamak, bu ülke için bir sosyal sorumluluk faaliyetidir" diye...
Ne kadar haklı olduğum, Kim Milyoner Olmak İster?'in son bölümünde belgelendi. İlker Dinçer, yıllar önce küçücük bir çocukken, Kenan Işık'ın yarışmasını izlemeye başlamış ve bu yarışma sayesinde; okuma, yeni bilgiler öğrenme, araştırma, soruşturma onun için gerçek bir hobi haline gelmiş.
Nitekim, Edirne'de yaşayan öğrenci İlker Dinçer spordan, siyasete ve tarihe kadar çok geniş bir genel kültür yelpazesi içinde kendisine sorulan ilk 10 soruyu neredeyse hiç zorlanmadan yanıtlayıp 'şimdilik' 125 bin liranın sahibi oldu.
Başarılı yarışmacı cuma gecesi kaldığı yerden iki jokeriyle devam edecek ve eğer kalan iki soruyu da doğru yanıtlarsa 1 milyon liralık büyük ödülün sahibi olacak.
Öğrenmeye bir televizyon yarışması sayesinde başlayan ve hayatı bir gün o yarışma ile kesişip belki de büyük ikramiyeyi kazanacak olan Dinçer'in yaşamı acaba yeni bir Slumdog Millionaire filmine konu olur mu dersiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA