Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tuba Ekinci farkı

Tuba Ekinci, 'dobralık ötesi' söylemleriyle sohbet programlarının en önemli reyting lokomotiflerinden biri haline geldi.
Özellikle Okan Bayülgen'in her sezon mutlaka birkaç kez stüdyosunda ağırlayıp 'ağzının payını aldığı' Tuba, cumartesi gecesi de Okan'la didişip durdu.
Okan, Meyra'nın klibini eleştirirken; Tuba dayanamayıp araya girdi: "Senin Deniz Seki'ye çektiğin klibi de gördük. Kadına küvette gözü kapalı şarkı söyletip duruyordun..."
Okan, savunmaya geçip "Vallahi küvet değil, 10 metrelik havuzdu o" filan dediyse de, Tuba'yı bir türlü ikna edemedi. Tuba ikinci golünü atmakta da gecikmedi.
Meyra'nın klip yönetmenini tiye alan Okan'ın, yönetmenle komşu olduğunu öğrenince; "Mutlaka senin göz koyduğun bir arsayı, binayı filan almıştır, o yüzden yerden yere vuruyorsundur adamı" deyiverdi.
Okan kuyuya atılan taşı çıkarmak için dakikalarca mücadele verdi.
Programın sonlarına doğru Tuba, "O Şimdi Asker, klasik olmuş bir eserdir" deyince, stüdyodakileri gülme krizi tuttu.
Okan ile Önder Açıkbaş bu şahane malzemenin üzerinde tepinip "Bir gün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın 'O Şimdi Asker'i çaldığını, TRT Yurttan Sesler Korosu'nun da seslendirdiğini görebilecek miyiz acaba?" diye temennide bulundular. Ne yalan söyleyeyim, Tuba'nın zekice yanıtlarını ve dürüstlüğünü de takdir etmiyor değilim.
Örneğin; Okan konuklarına ayrı ayrı "Bir gün boyunca görünmez olsaydınız, ne yapardınız?" diye sordu.
Herkes klasik yanıtlar verdi. Tuba'nın yanıtı ise çok farklıydı: "Ben görünmekten mutlu oluyorum. Görünmez olup da ne yapacağım!"
Gelgelelim, Tuba programın sonlarına doğru 'görünmez' olmayı tercih etti. Çünkü bitime dakikalar kala stüdyoyu terk etti...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA