Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Suskunlar da sustu

GEÇEN sezonun en iyi dizilerinden biriydi ama ömrü kısa oldu.
Suskunlar da pek çok iddialı dizi gibi kısa sürede ivmesini yitirip, Reyting Hazretleri'nin kurbanı olarak, erkenden dizi çöplüğünü boyladı.
Oysa her şey ne güzel başlamıştı.
Ünlü bir filmden esinlenmesine rağmen, usta oyunculukları ve kıvrak senaryosu ile bir anda gönüllere taht kurmuştu ama aksiyon dizilerinin en büyük rakibi, uzunluklarıydı.
80-90 dakika dizi yapma zorunluluğu her diziyi olduğu gibi Suskunlar'ı da zıvanadan çıkardı, takip edilmesini güçleştirdi. Oysa ABD ve Avrupa'daki benzerleri gibi 35 dakika olsaydı; ne temposu düşerdi, ne de reytingi... Bu türden hoşlanan herkes, merakla bir sonraki haftayı beklerdi ama olmadı.
Erken biten her dizi gibi, Suskunlar'ın da neredeyse tüm karakterleri mezarı boyladı... Ben bunu, 'yapımcının intikamı' olarak nitelendiriyorum. "Vaaay, sen misin bizi izlemeyen? Al öyleyse, öldürüyorum tüm kahramanları..."
Ne yazık ki, Suskunlar' da sustu...
Benim aklımda ise 'Ahmet Kaya şarkılarını en iyi kullanan dizi' olarak kalacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA