Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Özal böyle mi öldürüldü?

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili olarak her gün yeni bir iddia ortaya atılırken; Kurtlar Vadisi Pusu dizisi de, son bölümündeki dolaylı bir gönderme ile tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı.
Köşemizin lojistik destek subaylarından Doruk Şahin'in deşifresi ile Vadi'deki Sencer karakterinin, yakın koruması ile arasında geçen diyalog şöyleydi:
KORUMA: Teknolojiyi iyi kullanan, diğerlerine göre büyük üstünlük sağlıyor.
SENCER: Nasıl?
KORUMA: Müsaade ederseniz, bilgisayarınızı kullanabilir miyim?
SENCER: Elbette...
KORUMA: Efendim mesela sizin hakkınızda bilgi toplayacağımı farz edelim.
SENCER: Baştan kaybettin. İnternette benimle ilgili tek şey bulamazsın.
KORUMA: O kadar emin olmayın efendim. Bunlar sizin adresinize teslimat yapan firmaların isimleri. Eczanenin aylık olarak size ilaç getirdiğini görüyorum. Buradan da sizin, sürekli ilaç kullanmanızı gerektiren bir rahatsızlığınız olduğunu anlıyorum. İlaçlarınızın listesini firmaların listesine ekleyerek, stoklarından öğrenebilirim. Bu listede görüldüğü kadarıyla alerjiniz var. Bu bilgiyi operasyonel birimlere gönderip pekala size doğal sebeplerle ölmüşsünüz gibi bir suikast düzenlemelerini sağlayabilirim.
SENCER: (Şaşkınlıkla) Bu nedir?
KORUMA: Size uydu yayını sağlayan şirket... Dün akşam bir tartışma programı kaydetmişsiniz.
Vadi bir kez daha beyinlere soru çengelleri astı.
Belli ki Sezar döneminden kalma suikast yöntemlerinin çoktan son kullanım tarihi dolmuş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA