Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Yeni bir top model lazım

Eskiden defile fotoğrafları gazeteye geldiğinde defilenin yıldızı kim diye bakar, fotoğrafları sıkı bir elemeden geçirirdik... Deniz Akkaya, Demet Şener, Tülin Şahin, Selin Toktay, Ebru Şallı, Aysun Kayacı, Şenay Akay ve Tuğçe Kazaz'ın başı çektiği grup içinde rekabet de büyüktü. Sonra biraz piyasanın etkisi, biraz da kendi tercihleri nedeniyle bu işlerden uzaklaştılar. Bir dönem neredeyse hiç defile yapılmadı. Ama şimdi Türk modasının dünyaya açılmasıyla art arda defileler yapılıyor.

NE VARSA ESKİLERDE
Türk modeller yurt dışında podyuma çıkıyor. Tuğçe Kazaz ile Tülin Şahin başarılarıyla yurt dışında adlarından sıklıkla söz ettiriyorlar. IFW'den gelen fotoğraflara bakarken gözümüz bir yıldız aradı. Ama genç bir yıldız! Kim dikkat çekti, kim parladı diye baktık, kimseyi bulamadık. Ne varsa eskilerde var dedik. Yine Demet Şener'i, Tuğçe'yi, Tülin'i konuştuk. "Keşke Deniz Akkaya podyumda olsaydı" dedik. Yabancı mankenlere bakarken, zayıflığın göz yoran bir şey olduğunu gördük. (Tamam, çoğu modacı podyumda mankeni sadece elbise taşıyan bir askı olarak görüyor ama cansız yüzlerle podyumda yürüyenler de izleyeni pek cezbetmiyor.) Ve "Bir dönemin o muhteşem kadrosu gibi bir kadro podyumlarda yeniden oluşur mu?" diye sormadan edemedik!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA