Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

IMDB'den 7.5 alan dizi başlıyor

Size bugün dünyanın bir numaralı sinema sitesi IMDB'den 7.5 notu almış bir diziden bahsedeceğim... Aslında bahsetmeme bile gerek kalmadı değil mi?
IMBD'den 7.5 alan bir dizi gözü kapalı izlenir. Sadece saatini ve kanalını söylemem yeterli.
Her neyse, ben yine de biraz bilgi vereyim de bu diziden haberdar olmayanlara biraz altyapı olsun.

ÖYKÜSÜ İLGİNÇ
Efendim; Kanada yapımı dizimizin ismi 'Sanctuary' (Sığınak)... Çok ilginç bir çıkış öyküsü var...
Önce internette yayınlanıyor ve büyük ilgi görünce hemen televizyona transfer oluyor. Bu yıl dördüncü sezona girdiler.
Dizi, 160 yaşındaki bilim kadını 'Dr. Helen Magnus'un ve ekibinin olağanüstü güçlere sahip yaratıkları, canavarları ve insanları arayıp bulma serüvenini konu alıyor. 'Magnus'un teşkilatının ismi de Sanctuary... 'Anormaller' adı verilen bu canlıların bazıları insanoğluna dost, bazıları ise düşman... Dizi de bu çatışmadan besleniyor zaten.
160 yaş (!) olayı size bir fikir vermiştir herhalde! Sıra dışı bir fantastik öyküye sahip dizi.
Dizinin yazar ve yönetmen takımında 'Stargate Sg-1' ve 'Stargate Atlantis'ten hatırlayacağınız Damian Kindler, Martin Wood gibi başarılı isimler var. Oyuncular ise Amanda Tapping, Robin Dunne, Christopher Heyerdahl ve Ryan Robbins...
Dizinin ilk bölümü yarın Sinema TV'de, 00.30'da ekrana gelecek; yine aynı kanalın HD'sinde de yayınlanacak. Eğer siz de benim gibi bilim kurgu ve fantastik öykülerden hoşlanıyorsanız, 'Sanctuary'yi kaçırmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA