Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yüzünü karartma Yılmaz!

Yılmaz Morgül; birkaç gündür gazete sütunlarında, sabah kurulan magazin masalarında, sosyal medyada kıyasıya eleştiriliyor.
Peki ne yapmış Yılmaz?
Madenciler Günü'nde bir madene inmiş, orada madencilerin dertlerini dinlemiş, onlarla aynı sofraya oturup yarenlik etmiş. Ama fotoğraflarda işçilerin yüzleri temiz, Yılmaz'ınki kömür karasıymış.
Yani eleştirenler, Yılmaz'ın dramatik görüntü verebilmek için yüzünü özellikle siyaha boyadığını ima etmişler...
Yahu adam tüm iyi niyetiyle, farkındalık yaratmak adına eline mikrofon alıp yerin 200 metre altına girmiş, yıllardır ihmal edilen madencileri hatırlamış; daha ne istiyorsunuz?
O eleştirilerin sahiplerine sesleniyorum:
Yılmaz o madene inmeseydi, Madenciler Günü'nden haberiniz olacak mıydı? Siz hayatınız boyunca bırakın yerin dibine inmeyi, bir madenin kapısına 200 metre yaklaştınız mı?
Aslında hiç gerek yoktu ama Yılmaz durumu açıklama ihtiyacı duydu. Madenciler yemeğe otururken, ellerini yüzlerini yıkamışlar. Bizimki röportaj telaşıyla unutmuş.
Sevgili Yılmaz, senin yüzün her daim pir-ü pak. Asıl kendi yüzlerini ve enselerini karartanlar utansın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA