Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaşam boyu onur

Önce ödül almak için gidiyordum törenlere... Sonra ödül vermek için çağırır oldular. Şimdilerde duayen olarak, Yaşam Boyu Onur ödülleri alıyorum.
(Ne diyordu Halit Kıvanç ağabeyim? 'Eskiden dinozor diyorlardı, şimdi kibarca duayen diyorlar.' (Yerden göğe haklı.) Son ödül, KKTC'den gelmişti. 20 Aralık'ta bu kez magazin dünyasının en saygın ve etkili dergilerinden Moon Life'ın geleneksel ödül töreninde bir kez daha Yaşam Boyu Onur Ödülü almak için sahnede olacağım, Allah ömür verirse...
Derginin sahibi Alper Alp kardeşim aylardır bu gece için hazırlanıyor. Geceye katılımın ise en üst düzeyde olması bekleniyor. Magazin, iş ve sanat dünyasının yıldızlarıyla birlikte, ünlü futbolcu Roberto Carlos'un bu gece için taa Brezilya'dan kalkıp geleceğini, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Cuaresma'nın da orada olacağını duydum.
Yaşam boyu onur ödülleri, insana yaşlandığını hatırlatıyor olsa da, içinden onur geçen bir takdire mazhar olmak gurur verici. Gazetecilik mesleğinde onurlu yaşamlara itibar suikastları düzenlenirken, meslektaşlar onur kırmak için birbiriyle yarışırken, herkes, rakibinin isminin önüne olumsuz bir sıfat eklemeye çalışırken, onuru koca bir yaşama yaymak, bu rütbeyi apoletler sökülmeden bir ömür boyu omuzda taşıyabilmek ciddi bir mesele... Allah, cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA