Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Site yönetiminde Atatürkçü ekol

Mustafa Kemal Atatürk imgesinin gündelik hayattaki farklı, ilginç, şaşırtıcı kullanılış biçimlerine meraklı olduğumu bilen bir okurumuz, Ankara'daki Dostlar Sitesi'nin geçen yılki "yönetim planı" kitapçığının fotoğrafını göndermiş.
Daha önce medyaya konu oldu mu; bilmiyorum. Ben ilk kez görüyorum.
Okurumuz, kapaktaki 'Kalpaklı Atatürk' fotoğrafından başka, kapak içinde 'Gençliğe Hitabe'nin, arka kapakta ise 'İstiklal Marşı'nın yer aldığını belirtmiş.
Şahane, değil mi? Site yönetimiyle Atatürk'ün ne alakası var? Bütün site sakinlerinin Kemalist olması, herhalde gerçekleşmesi imkânsıza yakın bir olasılık.
Ama bir an için öyle olduklarını farz edelim... Yine de tuhaf değil mi, "Atatürk, Genç liğe Hitabe ve İstiklal Marşı" ile sitenin "temizlik, koruma, bahçıvanlık" gibi işlerini aynı kitapçığa doldurmak?
Bunları soruyorum çünkü benim bu bağlantıları kurmam imkânsız. Ben olsam sitenin güzel bir fotoğrafını koyarım kapağa. İç kısımlara da "iyi yönetim" ile ilgili veciz sözler yerleştiririm herhalde. Neyse...
NOT: Verdiği bilgi nedeniyle (adının geçmesini istemeyen) okurumuza binlerce teşekkür...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA