Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Hasan Karakaya'nın geri dönmesi şart...

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Beşiktaş'lı olduğunu anlayınca, Vakit yazarı Hasan Karakaya "Artık ben Beşiktaş taraftarı değilim" diye yazdı.
Saf ve bakir bir Beşiktaş çocuğu olan sevgili Reha Muhtar, Hasan Karakaya'yı yeniden Beşiktaş'a döndürmek için, dün öyle dokunaklı cümleler kurmuş ki, okurken gözlerim yaşardı:
- Sen Beşiktaş'lısın...
Beşiktaş senin takımın... Cumhurbaşkanı da Beşiktaş'lı... Daha da sayayım Genelkurmay Başkanı da, Dışişleri Bakanı, İçişleri Bakanı da senin görüşünde olan da, senin görüşünde olmayan da milyonlarca Beşiktaş'lı var...
- Ola ki Cumhurbaşkanı ile Genelkurmay Başkanı da Atatürk Beşiktaş'lı olduğu için, bugün kulüp binasının bitişiğinde olan Akaretler'deki evinden Milli Mücadele'yi başlattığı için daha fazla sevmişlerdir Beşiktaş'ı... Annesi Zübeyde Hanım "Sağ olsun Mustafa Anadolu'ya giderken beni İstanbul'da kendi kulübünün çocuklarına emanet etti... Her gün geldiler... Bir isteğin var mı ana diye sordular..." dediği için daha bir sevmişlerdir Beşiktaş'ı...
- O Beşiktaş'ın Beşiktaş'lılara ihtiyacı var... Sana, Cumhurbaşkanı'na, Genelkurmay Başkanı'na, Yargıtay Başkanı'na, Yılmaz Erdoğan'a, Hülya Avşar'a tüm Beşiktaş'lılara... Öyle değil mi Sedat Ergin?.. Öyle değil mi?..
Hasan Karakaya bu kadar ikna edici gerekçelerden sonra hâlâ eski kararında ısrar ederse, şaşarız ona.
Ancak bir merakımız var. Hasan Karakaya Beşiktaş'a geri dönünce Ahmet Necdet Sezer kulübü bırakırsa, Reha Muhtar acaba ona neler söyler?
Ya da Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu'na kızıp Beşiktaş'ı bırakırsa, ne yapar sevgili Reha?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA