Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

İlk alışveriş durağı

Yeni sezon için alışveriş zamanı geldi çattı. İndirim için kendinizi mağazlara kadar yormayın. İndirim sonlandı. Fakat bu sezona erken başlamak isteyen hevesli beyler için bazı tavsiyelerimiz olacak. Size büyük AVM'leri; katlı mağaza, yani 'department store' mantığındaki, kadın, erkek ve çocuk kıyafetlerini sunan, birçok marka alternatifinin bir arada bulunduğu mağazaları öneririm. Bir taşla iki kuş vurabilir, ceket ararken ayakkabılarınızı da aradan çıkarabilirsiniz. Bir kere soyunma odasına girip, seçiminizi hızlıca yapıp, kasada da ödeme kolaylıklarından yararlanabilirsiniz.

TEK MAĞAZADA PEK ÇOK MARKA
Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz mağazalardan biri Boyner. Özellikle erkek bölümü çok kuvvetli. Çok çeşitli gömlek ve kravat koleksiyonu var. Markalar ise birbirinden bağımsız. Normalde ayrı ayrı uğradığınız Network, Fabrika, Ramsey, Altınyıldız, Beymen Club, Vakko, U.S. Polo, Avva, Dockers, Karaca gibi markalardan klasik iş gardırobunuzu, genç spor markaları olan Levi's, Mavi, Jack&Jones, Lee, Puma, Adidas, Nike gibi markalardan da hafta sonu kıyafetlerinizi seçebilirsiniz. Yıllardan beri bildiğimiz, ilk katlı mağazalardan biri ise YKM. Boyner'le tamamen aynı mantıkta ürün gamı sunuyor; bağımsız moda markalar bir arada. Kadın, çocuk, aksesuarlar, spor ürünler, ayakkabı, çanta ve kozmetik de sunar. Ayrıca İngiltere merkezli Debenhams da bir diğer 'department store'. Birbirindan bağımsız, yerli ve yabancı markaları ve alternatifleri sunuyor. Bir kerede tüm aile için alışveriş yapılabilir. Türkiye'de henüz yeni olan C&A mağaza zinciri ise farklı bir mantıkta hizmet sunuyor. Tek bir kuruluşa bağlı, değişik markaların farklı hedef kitleleri var. Clockhouse, Westbury, Yessica, Your Sixth Sense gibi 10 markaya sahip C&A'in 19 Avrupa ülkesinde, 1400'ün üzerinde mağazası var. Kadın, çocuk, erkek koleksiyonları, aksesuar ve ayakkabılar bulabilirsiniz. C&A'in en büyük cazibesi, uygun fiyatları ve Türkiye'nin birçok yerinde mağazasının bulunması. Mağazanın bence en cazip ürünleri, büyük kısmı organik pamuktan üretilen erkek tişörtleri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA