Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kinci değilim

Milli Takımlar Teknik Direktörü Yanal, başarısızlıkta yalnız bırakılırken, iki galibiyette destek bulduğu yorumlarına yanıt verdi: "İntikam şurubu içmeyi sevmem"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal; Arnavutluk ve Gürcistan galibiyetlerinin büyük moral olduğunu ve artık yeni hedeflere yönelmeleri gerektiğini söyledi. Milli Takım Menajeri Can Çobanoğlu ve Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lutfi Arıboğan ile Lütfi Kırdar'da bir basın toplantısı düzenleyen Yanal, taşların daha yeni yeni oturduğunu ifade etti. Başarısız diye lanse edildiği dönemde yalnız bırakıldığı ama iki galibiyetten sonra insanların yanına geldiği yorumlarına yanıt veren Yanal, "Türkiye'de iki maç kaybetmişseniz, üçüncüsü ölüm maçıdır. Ancak ben intikamla beslenen, intikam şurubu içmeyi seven biri değilim. Hedeflerimi düşünüyorum. Talihsizlikleri geride bırakmalıyız. Kırılma zamanı değil. Kısır tartışmaları bitirip, futbolu düşünmeliyiz" diye konuştu.

Yunan maçı İnönü'de
Milli Takım'ın 2006 Dünya Kupası şansını değerlendiren Yanal, "Ukrayna, Yunanistan, Danimarka ve Türkiye'nin birbirleriyle yapacakları maçlar önem kazandı. Biz değişimi yaşarken başarıyı kovalıyoruz. Elimizde yeni bir kuşak var. Geçmişte başarılar yaşayan bir kuşak artık yerini gençlere bırakıyor. Almanya'ya gideceğimize inanıyorum. Ama Yunanistan maçına kadar, birliği sağlamak için ara bir organizasyon yapmalıyız" dedi. Yanal Yunanistan maçı için de şu mesajı verdi: "Onlar bize misafirperver davrandı. Biz de aynısını yapmalıyız. Tek dileğim dostça bir ortamın yaratılmasıdır" ifadesini kullandı. Yanal ayrıca Yunanistan karşılaşmasının Şükrü Saracoğlu tadilatta olacağı için, büyük olasılıkla BJK İnönü Stadı'nda oynanacağını da sözlerine ekledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA