Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Geceden ertesi güne uzanan kulisler...

Mehmet Ali Aydınlar, Trabzon rüzgarı son dönemeçte tersine dönse de TFF Başkanlığı'na arkasına büyük rüzgar alarak başladı. Kendisinin "Saygın ve sevilen" bir isim olduğunu Ankara'da bir kez daha gördük. Son dönemde kangren haline gelen 'Ankaraspor sorunu'nu çözerek işe başlaması elini daha da güçlendirdi.
Önceki gece yarısı Shearaton Otel'in bahçesi, bir saati aşkın süre başrolde Mehmet Ali Aydınlar ve Melik Gökçek'in olduğu masaya kilitlenmişti. O ana kadar Kulüpler Birliği toplantısında "Statü değişikliği meselesi" ve bir alt katta da Aziz Yıldırım ve Recep Mamur merkezli grupların dışında kulisler genelde sakin geçmişti. Boykot kararını net bir şekilde alan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in 23.15'te oteli terk ettiği anlarda, "iltifat görmeye alışmış" Bank Aysa ve 2. Lig kulüplerinin nazlanışları da iyice azalmıştı.
Saatler 02:00'yi gösterdiğinde Melih Gökçek Ankaraspor'un Bank Asya'da kalmasına yeşil ışık yakmış, davaları geri çekmek için mağduriyetini giderecek rakamları duyma seviyesine gelmişti. Bu seçim sürecini çok iyi yöneten ve geçen seçimlere göre çok iyi pozisyon alan Yıldırım Demirören bunun rahatlığıyla odasına çekilince Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu soluğu Beykoz Çorbacısı'nda aldı. Ancak orada kendilerini bir sürpriz bekliyordu.

HURMA HIZLI KART ÇEKER!
Aziz Yıldırım, Recep Mamur, Halil İnan ve Süleyman Hurma'nın içinde olduğu kalabalık ekip aynı saatlerde çorbacıya girdi. Aziz Bey içeride, Adalı ve arkadaşları selamlaştıktan sonra dışarıda oturdu. Gecenin sürprizi hızlı kredi kartı çeken Süleyman Hurma'nın kendi masasının hesabının yanında Beşiktaş masasının da 425 TL tutan hesabını ödemesiydi.
Ankara'ya yansıyan bu dostluk rüzgarları kongrede Kulüpler Birliği başkanı olarak Aziz Yıldırım'ın da yapıcı ve birleştirici çıkışı ile Melih Gökçek'in 'sert yapmasının' önüne geçti. Bu seçim sürecinde genelde geride kalan Aziz Yıldırım son güç gösterisi hareketiyle hem kavgalı olduğu Melih Gökçek'le barıştı, hem elini güçlendirdiği Aydınlar'dan, hem de hazurundan saygı kazandı. Yıldırdım, son çıkışıyla gücünü de hatırlattı.
Listelere bakıldığında Trabzonspor'un kendini aldatılmış ve dışlanmış hissetmesi normal. G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe'nin gölgesinde kaldılar. Ancak önerdiği üç isimden biri olan Önder Karaduman'ı son gün istifaya sürükleyip, Erdal Atalay'ın listeye girişine engel olamaması da anormal.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA