Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Geçmiş olsun Mehtap

Survıvor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının gördüğü büyük ilgi, yapımcıların iştahını kabartmış olacak ki, bu kez de Wipe Out'un ünlüler serisi başladı. Ama 'Atilla Taş'tan yeni bir Nihat Doğan çıkar mı?' diye düşünenler hayal kırıklığına uğradı. "Adanalıyık, Allah'ın adamıyık" naralarıyla havuz başına gelen Atilla, parkura 'taş' gibi gelip 'ham çökelek' kıvamında gitti.
Ama en büyük cesaret gösterisi Popstar Mehtap'ınkiydi. 'Natürel ötesi' yıldızımız, havuzla ilk buluşmasında suyun içinde debelenmeye başladı. İki cankurtaran gelip de kurtarana kadar, iki havuz dolusu su yuttu. Meğer yüzme bilmezmiş ve bunu da yapımcılara söylemeyi unutmuş! Üstelik havuza gireceğim diye duymasına yardımcı olan kulaklıkları da çıkarmış. Yahu şu cesarete bakar mısınız?
Yüzde 99'u suyun içinde geçen bir yarışmaya katılacaksın ama yüzme bilmeyeceksin. İşte ben buna 'reyting harakirisi' derim. Wipe Out, az daha Mehtap için 'Life-out' haline gelecekti! Mehtap'ın yüzme bilmediğinin heyecanlı bir tecrübe ile öğrenilmesinden sonra bizimkinin 'Memati' ve 'Abdülhey' diye çağırdığı iki Arjantinli cankurtaran, ona adeta gölge oldu. Gözü kara yarışmacımız suya kavuştuğu her an cankurtaranlar tarafından 'el üstünde' tutuldu.
Bu arada bir Yunan yarışmacı vardı ki bugüne kadar elde edilen en iyi derecelere ulaştı.
Adam resmen pire gibiydi... Ve muhtemelen Pire'liydi.
(Bu, Cem Yılmaz'ın son reklamındaki 'Naylon Brando' esprisine naziredir!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA