Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İlk reklamı sosyetik arkadaşlarına yaptı!

Sosyetenin 'ikoncan'ı iken reklam yıldızlığına soyunan Eda Taşpınar, reklam yüzü olduğu cep telefonunu sosyeteden arkadaşlarına tanıttı. Bosphorus by Sortie'deki tanıtım davetinde Eda, örnek bir ev sahipliği sergiledi

Sosyetede önce sıra dışı kıyafetleriyle dikkat çeken, sonra da 'ikoncan' ilan edilen; ardından tasarım ve stil konusunda meziyetleri keşfedilen, derken bir haber kanalında moda programı bile yapan Eda Taşpınar, sonunda reklam yıldızlığına da soyundu. Şimdiye kadar birçok reklam teklifi alan ama hep geri çeviren Eda sonunda General Mobile'ın 'DST Diamond' adlı cep telefonu modelinin reklam yüzü olmayı kabul etti.

TANITIMDAN SONRA EĞLENCE BAŞLADI
Geçen hafta ürünün tanıtımı için eski sevgilisi Nurettin Hasman'ın kızı Merve Hasman'a poz veren Eda, perşembe akşamı da DST Diamond'ı sosyeteden arkadaşlarına tanıttı. Bosphorus by Sortie'deki tanıtım davetine çoğu Eda Taşpınar'ın yakın arkadaşı olan sosyetenin ünlü isimleri katıldı. Çeşitli şovlarla renklenen gecede Eda, sempatik tavırları ve misafirperverliğiyle dikkat çekti. Tanıtım daha sonra partiye dönüştü ve Eda ile arkadaşları geç saatlere kadar eğlendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA