Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İki aylık geline kına gecesi!

6 Mayıs'ta Paris'te evlenen Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çifti, dün gece nikahlarına gelemeyen dostlarına Bodrum'daki Port Restaurant'ta bir düğün yemeği verdi. Ancak asıl sürpriz, bir gece önce yaşandı! 9 kişinin şahitliğinde Paris'te nikah masasına oturan Ayfer Hanım'ın kına gecesi düzenlemediğini bilen dostları, iki aylık geline sürpriz bir kına gecesi organize etti. Shenay Restaurant'taki rötarlı kına gecesinin mimarları Meral Yazıcı, Aslıhan Abacı, Müge Canmutlu ve Şule Argüder'di. Önce keyifli bir yemek yiyen 30 kişilik dost grubu, ardından sazlı-sözlü bir kutlama yapıp göbek attı; gecenin finalinde de kına yakma ritüeline geçildi!

DAMATTAN BEŞİBİRYERDE!
Erkek arkadaşlarıyla bir başka mekanda eğlenen iki aylık çiçeği burnunda damat Cengiz Karavan da bu ritüel öncesi mekana geldi. Bindallısını giyen, başına kırmızı pullu al duvak örtülen eşi Ayfer Hanım'ın eline kına yakılırken, Cengiz Bey de avucunun ortasına bir beşibiryerde altın koydu! Ayfer Hanım'ın altını dişiyle test etmesi ise gecenin en matrak anıydı! Ayfer Toprak-Cengiz Karvan çifti, iki ay rötarlı da olsa gerçekleşen bu özel günlerini herhalde hayatları boyunca unutmayacaktır. İnsanın böyle dostları olması ne güzel!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA