Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşkını Londra'da yaşıyor

Fatih Aksoy ile yeniden aşk yaşadıkları şeklinde çıkan dedikodular nedeniyle Aksoy'un 'Doktorlar' dizisinde oynamaktan vazgeçen Aysun Kayacı'nın yeni bir beyaz atlı prens bulduğunu öğrendim; hem de tam yedi ay önce! Kısmet bu ya; birkaç gün önce Londra'da Cirque Du Soleil'i izlemeye giden bir arkadaşım, Aysun Kayacı ve sevgilisiyle yan yana oturmuş! Bu bilgi gelince hemen araştırdım. Adını öğrenemedim ama Kayacı'nın yedi aydır flört ettiği sevgilisi Londra'da yaşayan İstanbul'un köklü ailelerinden birinin oğluymuş. Sevgilisini görmek için sık sık Londra'ya giden Kayacı, son Londra gezisinden ise pazartesi akşamı dönmüş.

İLİŞKİ YIPRANMASIN DİYE GÖZ ÖNÜNDE OLMAK İSTEMİYORLAR
Âşıklar,ilişkilerinin yıpranmaması için çok göz önünde olmayı sevmiyormuş. Bu yüzden de aşklarını daha çok Londra'da yaşıyorlarmış. Bu arada Kayacı, Temmuz ayında Bodrum'da genç bir erkekle öpüşürken görüntülenmişti. Hesap, kitap yapınca Bodrum'daki o erkeğin, Londra'daki meçhul sevgili olduğunu anlaşılıyor. Baran Süzer ile evliliğin eşiğinden dönen Kayacı, üç vakte kadar adını da ifşa edeceğim yeni beyaz atlı prensi ile umarım bu kez mutlu sona ulaşır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA