Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitleri bir araya getiren kutlama

Sakin bir hafta geçiren İstanbul'un elitleri, YKM'nin 60'ıncı yıl kutlamasında bir araya geldi. Çırağan Sarayı'ndaki kutlamada davetliler, Türkiye'nin moda serüvenine de tanıklık etti!

İstanbul'un elitleri geçen hafta çok fazla sosyalleşemedi. Haftanın en önemli daveti, YKM'nin Çırağan Sarayı'ndaki 60'ıncı yıl kutlamasıydı ki, zaten elitlerin ilgisi de bunun bir göstergesiydi. Davette; iş, cemiyet ve moda dünyasından birçok ünlü bir araya geldi. YKM'nin kurucuları Tan ve Ağralı aileleri, tam kadro katıldıkları kutlamada, davetlilerin hepsiyle bire bir ilgilendi. YKM Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Harun Tan, kutlamanın açılış konuşmasını yaparken, sektöre bir armağanlarının olduğunu söyledi.

TÜRKİYE'NİN MODA TARİHİNİ ANLATAN FİLM
Harun Tan, aylar süren titiz bir çalışma sonucu hazırladıkları 'Modanın Türkiye Serüveni' adlı filmi davetlilere tanıttı. Film, Cumhuriyet'in kuruluşundan günümüze moda olgusunu, hazır giyim sektörünün gelişimini; müzik, dans ve görüntülerle paralellik kurarak Türkiye'nin moda serüvenini gözler önüne seriyordu. Film gösterisi sonrasında Harun Tan'ın, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etmesinin ardından şarkıcı İlhem sahneye çıktı ve şarkılarıyla geceyi renklendirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA