Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşk sarhoşu!

24 yıllık eşi Cem Hakko'dan 2006'da resmen boşandıktan sonra, adını aşk dedikodularından hep uzak tutan Bettina Machler, bir süredir aşk sarhoşu!
Machler'in 2005'te başlayan aşk orucu, geçen yıl Şebnem Çapa'nın St. Tropez'deki 50'nci doğum günü kutlamasına kadar sürmüştü! Machler'in doğum günü partisinde Cem Uzan'la başlayan romantik yakınlaşması, aşka dönüşmüştü. Ancak Uzan'ın gönlünü Derin Mermerci'ye kaptırması ile bu aşk, üç ayda bitmişti.
Ayrılığın ardından gönül kapılarını yine herkese kapayan Machler'in bu seferki aşk orucu kısa sürdü!
Yeni beyaz atlı prensi ise Bilgün Dereli'nin ex eşi, İstanbul Motor Piston'un ortağı Sinan Dereli oldu!

ABDİ İPEKÇİ CADDESİ'NDE DAKİKALARCA ÖPÜŞMÜŞLER
GÜNAYDIN'dan Ömer Karahan bu aşkı ilk kez duyurduğunda, herkes 'imkansız' demişti! Çünkü boşanmış olsalar da Sinan Dereli'nin ex eşi Bilgün Dereli ile Bettina Machler yakın iki dosttu; ancak gönül ferman dinlemiyor! Sosyete şimdi, Bettina Machler'in aşk sarhoşu olduğunu konuşuyor.
Önceki akşam bir arkadaşım, Machler ile Dereli'nin Abdi İpekçi Caddesi'nde dakikalarca öpüştüğünü görmüş. Anlayacağınız bu aşk Machler'in ayaklarını yerden kesmiş.
Umarım bu kez mutluluğu daim olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA