Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Sessizdi o sokaklar

Norveç, bu dünyanın en sessiz, en sakin ülkelerinden biriydi. Psikopat bir katil çıktı, o sessizliğin coğrafyasını kana buladı. Birtakım sapkın fikirli kalemler, saldırının İslami eğilimli biri tarafından değil, bizzat bir Norveçli tarafından düzenlenmiş olmasını bir nevi yürek soğutucu olarak görüyor. Üzülerek okuyoruz; ihalenin bize kalmamış olmasının sahte sevincini yaşayanları.
Saldırıyı kimin yaptığı hiç önemli değil. Benim için önemli olan, dünyada artık bir ülkede daha anneler çocuklarını sokağa salarken bir kez daha düşünmek zorunda kalacak. Norveç bu tip bir saldırının yaşanabileceği belki en son ülkeydi; artık o kale de devrildi.
Irak, İran, Afganistan, Filistin... Şimdi de yavaş yavaş Avrupa'nın göbeği. Bu dünyada çocuk olmak, düşüncesizce sokaklara atılmak artık daha zor. Bence en büyük tehdit aslında bu...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA