Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mithatcan magazinin rol modeli olsun!

Bugüne kadar gazetecilerle anlamsız bir sinir harbine giren ünlülere "Sorulara esprili yanıtlar verip geçiştirin. Olmadı hiç konuşmayın ama şu fotoğraflarınızın çekilmesine engel olmayın" deyip yurt dışından örnekler veriyordum. Artık bizim ünlülere, Mithatcan Özer'i örnek göstereceğim... Mithatcan Özer, Nurgül Yeşilçay ile ilk kez görüntülendiğinde, gazetecilerin, "Yeni bir aşk mı?" sorusuna "Eskiden beri hastasıyım zaten" cevabıyla, magazin dünyasına IQ'su yüksek bir espriyle giriş yapmıştı.

ESPRİ ÖZÜRLÜLER...
Mithatcan, esprilerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yine bir mekan çıkışı, "Sezen Hanım, Nurgül Yeşilçay ile ilişkinize onay verdi mi?" sorusuna, "Sezen Hanım beni çok sever" yanıtını vermiş! Mithatcan doğallığı ve 'cool' duruşuyla da övgüyü hak ediyor. Tabii onun gibi espri yapmak da kültürel bir altyapı ve hayat görüşü gerektiriyor... Bizim ünlülerin çoğu espri özürlü... Maç sonları "İyi oynadık kazandık" klişesine sığınan futbolculardan farkları yok. Daha da kötüsü korumalarına gazeteci dövdürüyorlar. Bize artık Mithatcan gibi IQ'su yüksek, yapacağı esprilerle zararsız, 'light' magazin haberlere zemin hazırlayacak ünlüler de lazım. Demet Akalın-Hande Yener-Bengü üçgeninde dönen bayat polemiklerden, Hülya Avşar'ın üç ayda bir "Türkiye'de jön yok" demesinden, Sibel Can'ın diyetlerinden artık gına geldi. Hep yazıyorum, sadece polemikler ya da yalan haber servis ederek gündemde kalan birçok ünlünün tasfiye edilmesi gerekiyor. Bu tasfiye işleminin önündeki en büyük engel ise magazin haberlerinde kalitesiz ünlülerin yerini alması gereken Cihangir oyuncu tayfası. Fakat onlar da basına hiç konuşmayarak kendilerine marjinal ya da 'cool' bir hava katmanın derdindeler. Ama bu imaj çabası sırıtıyor! Önce oynadığınız dizilere bir baksınlar, çoğu Emrah'ın arabesk filmlerinden beter!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA