Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe'nin dünyanın bir numarası olması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Şu andaki takım ve kulübe baktığımızda, bunu çok açıkça ve net olarak söylüyorum ve herhangi bir şekilde abartı olduğunu düşünmüyorum; Fenerbahçe bence şu anda dünyanın bir numaralı kulübü.
Bünyesinde bulundurduğu sporcular ve bu sporcuların dünya ve Avrupa çapında hem bireysel hem de kulüpler bazındaki yarıştığı organizasyonlar ve aldığı derecelerle dünyanın bir numaralı kulübü Fenerbahçe. Bence futbol takımı da dünyanın sayılı takımlarından olacak."

AYKUT HOCA UÇMUŞ
Aykut Hoca uçmuş... Hem de öyle böyle değil...
Uçuşa geçerken abartmadığını belirterek kendinden geçmiş.
Halbuki Aykut Hoca'dan hep mantıklı, gerçekçi demeçler duymaya alışkınız.
Aykut Hoca muhtemelen Fenerbahçe'nin diğer spor branşlarındaki başarısına dikkat çekmek istemiş.
Bence Fenerbahçe'nin diğer branşlardaki başarısı abartılıyor.
Haklısınız, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sadece futbola odaklandığı bir dönemde Fenerbahçe'nin diğer spor dallarını ihmal etmemesi, başarılar elde etmesi övgüyü hak ediyor.
Lakin diğer spor branşlarında dünyada bir numara olmak başka bir şey. Benim bildiğim Fenerbahçe'de dünya çapında başarılar, bayanlarda basketbol ve voleybolda geliyor. Mesela erkeklerde kayda değer bir başarı yok gibi.
Bir de 'diğer branşlar' lafı çok geniş bir kapsama alanına sahip.
Bunun hentbolu, atletizmi, güreşi, atıcılığı da var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA