Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Önce Allah’tan, sonra benden korkacaksınız!

Süper Lig'de ilk yarı iki hafta sonra tamamlanıyor. 14 haftada yine en çok hakemler konuşuldu. Devre arası hakem seminerinde neler konuşulmalı, hangi eksiklikler ele alınmalı? İlk yarıdaki en bariz hatalar sizce nelerdi?
Hakemlerin performansını konuşarak ya da eğiterek düzenleyemezsiniz… Hakemler maç yönetirken her şeyden korkuyorlar. Basından, kulüp başkanlarından, büyük camialardan, hakem eskilerinden, kısaca her şeyden çekiniyorlar. Billur ve berrak bir ruh haliyle maça çıkamıyorlar, bu da hataların başlıca kaynağı oluyor. Hakemlere eğitim lafları filan hepsi boştur. Hakemlere söylenecek tek bir laf var; bu lafı da Yusuf Namoğlu söyleyecek. Laf da şöyle olmalı: "Eğer maç yönetirken önce Allah'tan sonra da benden başka bir şeyden çekindiğinizi hissedersem bir daha maç yönetemezsiniz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA