Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Son saniyede penaltı yok!

Dün akşamki maçta Gaziantep’in penaltı beklediği pozisyon penaltı değil. Verilen devam kararı doğru

Fenerbahçe, mükemmel başladığı Gaziantep FK maçını her geçen dakika zora soktu. Çok tuhaf, karşılaşmaya harika başladılar. Edin Dzeko'nun art arda gelen iki golü ve sonrasında çıkan kırmızı kart, aslında oyunu bitirmişti.
O kırmızı karttan sonra herhalde dünya üzerinde yaşayan tüm futbolseverler, maçın 4'e, 5'e hatta 6'ya gidebileceğini öngörmüşlerdir. Fakat ne olduysa rakip 10 kişi kaldıktan sonra oldu. Fenerbahçe, oynayamamaya başladı. Aslında top Fenerbahçe'de ama üretemeyen bir Fenerbahçe. Bir de devre biterken Oosterwolde'nin gereksiz bir faulü, bu faulden doğan serbest vuruşta da tekrar nükseden Fenerbahçe'nin kolay gol yeme hastalığı. Yan topta Gaziantep'li futbolcu arkada bomboş kaldı, Altay da topla birlikte içeri girdi. Aslında şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe'nin kalecisi, bu topu kurtarmalıydı.
İkinci yarı 1-2 yüzde 100 pozisyon dışında Fenerbahçe'nin oyunda yine ağırlığı yok. Sonuçta Fenerbahçe, müthiş bir farkla kazanabileceği maçı tek farkla zar zor kazanabildi.
Maçta çok kritik pozisyonlar var. Hakem Abdulkadir Bitigen'in hatalı bir şekilde verdiği penaltıyı, VAR düzeltti. Çünkü Antepli oyuncu topa hamle yaparken destek koluna çarpan top penaltı olmaz. Yine ikinci yarı Bitigen göremedi, VAR müdahale etti ki bu penaltı doğruydu. Fakat Tadic yararlanamadı.
Son saniyede Gaziantep'in penaltı beklediği pozisyon penaltı değil. Fenerbahçeli oyuncu, topu kendi kalesinden orta sahaya doğru uzaklaştırmak isterken top, önündeki Fenerbahçeli'nin eline çarptı. Devam kararı doğru.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA