Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Sneijder’in coşkusu artmış

Bazı oyuncuların isteklerini artırdığını gördüm. Örnek Sneijder, coşkusu, topu almak istemesi. Lider bir oyuncu. Selçuk bir de De Jong'u yakaladı, o da topa girmeli, isterse bırak öne git, tek başına kalsın. Galatasaray'ın en büyük problemi alan daraltmak. Kaleci Ramazan topu şişiriyor, gol oluyor.
Böyle gol mü olur? Soldan sağa, sağdan sola istedikleri gibi top atabiliyorlar. Bloklar arasındaki dengeyi, mesafeyi bulsalar ciddi şampiyonluk adayı olurlar ama şu ana kadar o görüntü yok. Forması, büyüklüğü "Yarışta ben de varım" dedirtiyor yine de. Üstelik Beşiktaş ve Fenerbahçe kendi evine gelecek. Çok yetenekli ayaklar var. Arkada Serdar Aziz var, De Jong da bence kalıcı. Podolski de merkeze oturdu, Eren'e ihtiyaç olan maçlar olacak ama bence ilk seçenek Podolski olacak.Havaya girdiği zaman başka bir takım Galatasaray. Fakat bu maçı mutlaka izlemeliler, bu boşlukları Osmanlıspor'a verirlerse onlar değerlendirebilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA