Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Romantikler için..

YANİ mükemmel bir film olduğu söylenemez. Hatta yer yer tekrarlar dolayısıyla tempo da hayli düşüyor.. Ama romantikler için hoş bir salon komedisi, Başımıza Gelenler. (Life as We Know İt..)
Masalsı bir öyküsü var. Delikanlı damadın, kız gelinin sağdıcı. Çünkü hayattaki en iyi arkadaşları. Onlar da çıksın istemişler, ama ilk buluşmada sağdıçlar birbirinden nefret etmiş.
Ailenin bir çocukları oluyor ve ardından trafik kazası. Anne ve baba ölüyor. Vasiyet açılıyor. Bebek, birbirinden nefret eden arkadaşlarına emanet.
Türkçe ad bire bir.. Tam da "Başımıza gelenler" öyküsü..
Josh Duhamel'i bir kaç filmde izlemiştim. Böyle rollere birebir. Katherine Heigl, ünlü bir TV oyuncusu imiş. O da iyi..
Film bende nostalji yarattı, yer yer..
Bir sahnede, Şükran Günü Hindisi pişiriyor Holly.. (Filmdeki kızın adı Holly..) Ne Thanksgiving hindileri pişirmişti, bizim aileye de Holly..
Öykü Atlanta'da geçiyor.. O kasabada da (Şehir demeye bin şahit lazım) bir Olimpiyat boyu yaşadım, 1996'da.. Sevgili Kenan, Cüneyt Ağabey'le.. Onları hatırladım. Nuyan Ağbi ve Korcan Kararlı ekiple ne neşeli anlar yaşamıştık o sokaklarda..
Final de bayağı hoş.. Hele de elinizin içinde sımsıkı tutacağınız bir sevgili eli varsa, gözlerinizden bir iki damla yaş da düşebilir yanaklarınıza..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA