Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mecmua!..

Kanyon koridorlarında yürüyoruz, Ünal'la.. İkimizin de ellerimiz ceplerimizde..
"Biliyor musun, elleri cebinde yürümek, vücut dilinde ne anlama gelirmiş" dedim.
Şaşkın şaşkın baktı, Ünal, "Bu da nerden çıktı dercesine.."
"Kendine güven demekmiş" dedim.. "Bugün okudum.. İzzet Çapa, Süleyman Demirel'e sormuş, niye hep elleri cepte dolaştığını.. Süleyman Bey 'Elleri cepte dolaşmak, ben sendelemem, düşmem, demektir' demiş.. Yani ellerin cebinde dolaşırken etrafa 'Benim ellere ihtiyacım olmaz' diyormuşsun.. Politikacı 'Ben sendelemem' mesajını vermek zorundaymış.."
Düşe kalka başı dönen bir liderden, ilginç açıklama.. Daha ilginci bu söyleşiyi yapan.. İzzet Çapa, bizim İzzet.. Kentin bir numaralı restorancısı.. Kendi magazin malzemesiyken, bu defa eline kalemi almış, gazetecilik yapıyor..
Söyleşiyi Mecmua'da okudum. Yeni bir aylık dergi.. Bizim Bekir Saçar Yayın Yönetmeni..
Fevkalade farklı bir magazin dergisi.. Farkı kalitesi.. İkoncan minisi üzerine kurulu olanlardan değil.. Önce "Okunsun" diye hazırlanmış.. Fotoğraflar da farklı.. Özenle düşünülmüş, özenle çekilmiş hepsi.. Paparazzi görüntüleri değil yani..
Bir Mecmua alın ve farkı fark edin.. Magazin farkını..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA