Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sen de mi Kanat?..

Bu ülkede en kızdıklarım, tabelaya göre yorum yapanlardır. Spor yazarları, skor yazarları diye ayırırım. Birincilerin sayısı giderek azalıyor. İkinci guruptaki eyyamcılar medyayı kapladı, nerdeyse..
Kanat Atkaya, keyifle ve merakla okuduğum enderlerdendi. Bu hafta beni fena halde şaşırttı.
"Aykut Kocaman bu maçı, kazanmak için doğru taktiği bularak tamamladı.."
Yazıklar olsun.. Necati'nin, Aydın'ın, Baros'un, nerdeyse benim bile atacağım pozisyonları kaçırması Aykut'un taktiği sonucu muydu?. Kalesine maç boyu 29 şut gelen Volkan'ın harika kurtarışlar yapması da, harika taktik gereğiydi herhalde..
Fener'in bu kadar ezildiği, Galatasaray'ın bu kadar pozisyona girip, bu kadar gol kaçırdığı bir derbi daha gördün, duydun mu hayatında?.
Hangi "Doğru taktik" Kanat?..
Oyunu savunma üzerine kurup, Galatasaray defansının arkasına atılacak toplarla gol düşünen hoca, bu oyuna en uygun adamı Stoch'u kenarda mı başlatır?. Onu oyuna sokarken, bu topları atacak tek adam Alex'i mi dışarı alır?.
Aykut maçı vermek için elinden geleni yaptı.. Ama vermeyince Mabud?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA