Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Adalet...

HaberTurk başarılı bir gazetecilik yaparak Aziz Yıldırım'ın poliste çekilen resmini elde etmiş ve yayınlamıştı. Haberi yazan ve fotoğrafı temin eden muhabirler 6'şar ay hapse mahkum olmuşlar..
Gerekçeye bakar mısınız?.
"Soruşturma evresinde kişilerin suçlu olarak algılanmalarına neden olacak görüntülerin yayınlanması suçtur.."
Vay anasını Sayın Seyirciler..
Hakkında haber yapılması yasak, gizli ilk soruşturmanın tüm kalemlerini savcılar sızdırmadı mı bu ülkede?.. Aziz Yıldırım'ın devletin gizli dosyalarında kalması gereken telefon konuşmalarının tapelerini kimler sızdırdı peki?. Aziz Yıldırım'ı resmen suçlu ilan eden yüzlerce yorum okumadık, dinlemedik mi?.
Aziz Yıldırım'la birlikte tutuklananlar, kulüp yönetimlerine, hatta futbol sahalarına döndüler, Yıldırım, kaçma, delilleri karartma tehlikesi olmayan Yıldırım hala "Tehlikeli suçlu" gibi tutuklu değil mi?
Bütün bunlar, Aziz Yıldırım'ın suçlu olarak algılanmasını etkilemeyecek de, bir formal polis fotoğrafına bakıp "Vay be.. Adam resmen suçluymuş" diyeceğiz öyle mi, Sayın Adalet Bakanım?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA