Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şok manşet!..

Gazetenin tam da adına yakışmış, gerçek bir Şok!.. Okudum. İnanamadım. Bir daha okudum.. Sonra düşündüm.. "Neden Sabah'ta manşet değil?. Neden Hürriyet'te değil?. Milliyet, Vatan, Akşam, Haber-
Turk'te değil.."
"O dedi, bu dedi" manşetleriyle gazetecilik dünyada kaldı mı dostlar?. Kimsenin okumadığı "Nefret" demeçleri yüzünden "Haber"e yer kalmıyor..
Bakar mısınız?.
Karasu Baraj gölünde dikili "Tedaş direği"inde arıza olmuş, yörede binlerce yerin elektriği kesilince, beş fedakar işçi, boktan bir botla tamire gitmiş, bot batınca, buzlu sularda saatlerce yardım bekleyip boğulmuşlardı.
Feridun Öztürk o beş işçiden biri. Geride 83 yaşında kayınpederi, eşi ve üç çocuğunu bırakmış. Ve ayni Tedaş geçen hafta Feridun Öztürk'ün elektriğini kesmiş. 33 lira 92 kuruşluk elektrik borcu ödenmediği için..
Süleyman Demirel, başbakanken "Bu millet kaybolan koyunun hesabını bizden sorar" derdi, teşkilatına.. Sorar.. Siyasal sorumluluk odur..
Bugün var mı, Siyasal Sorumlularımız?. Mesela, Karasu gölünde beş kişi boğulurken sesini duymadığımız Enerji Bakanı, Tedaş uğruna ölen işçinin evinin elektriğini 33 lira 92 kuruş için kesen Tedaş için ne düşünür, kamuoyuna açıklar mı?. Bu açıklamanın asli görevi olduğunu aklına getirir mi?.
Nabucco boru hattı devletin işi..
Beni insanlarımızın canı ve yaşamı ilgilendiriyor, Sayın Bakan!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA