Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Erkeğe şiddet!..

Kadına şiddetten dertli kadınlar ve de özellikle feministler için ilaç bir film.. Bir kadın, bir yığın erkeği nasıl eşek sudan gelinceye kadar dövüyor ve sonunda öldürüyor, gidip görsünler..
Çapraz Ateş/ Haywire, sırf bunun için yapılmış sanki..
Hiç duymadığımız bir kadın.. Gina Carano baş rolde.. Oysa etrafındaki erkeklerin hepsi ünlü.. Hem de nasıl ünlü.. Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Chaning Tatum ve daha bir sürüsü.. Bu ötekilerin işi, Gina'dan dayak yiyip ölmek..
Gina aslında bir profesyonel sporcu. "Uzak Doğu Döğüş Sanatları" uzmanı.. Onun için seçilmiş role zaten.. "Oyun moyun oynama.. Döv" demiş, yönetmen ona.. O da dövüyor..
Dayaktan ve ölümden görüntüde kurtulan iki kişi var. Biri Michael.. Gina, gizli ajan ya.. Bu da patronu.. Yani onun tarafında.. Öteki Banderas.. "Karizmam çizilir" demiş olmalı.. Gina ile karşı karşıya geldiği sahnenin üzerinde "Son" yazıyor.. Arif olan da anlıyor.
Peki bunca ünlü, bu ünsüzle oynamayı niye kabul etmiş?. Amerika'da herkesin sorusu bu..
Steven Soderbergh, Ocean 11, 12, 13 serisi, Traffic, Erin Bronkovich gibi çok popüler filmler yapan, sevilen bir yönetmen ve yapımcı. Onun hatrını kırmamışlar..
Gider misiniz?.. Valla bilmem.. Ben sıkıldım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA