Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Sex and the Turkey!

İÇKİ yasası ile ilgili düzenlemelere tepki gösterenlere, "Hayat seks ve alkolden ibaret değildir!" şeklinde cevap veren Devlet Bakanımız Bülent Arınç sayesinde nur topu gibi bir polemik konumuz oldu sevgili okurlar.
Memleket günlerdir, yatıp kalkıp, "Seks ve alkol hayatın neresindedir?" sorgulaması yapıyor.
Geçenlerde kadın kadına bir buluşmamızda yine gündeme geldi bu konu.
Saatlerce Arınç'ın sözleri tartışıldı.
Açıklamayı çok müstehcen bulmuşlar ama sevmişler de sanki.
İçlerinden biri; "Koskoca bakana yakışır mı böyle bir açıklama? Velev ki benim için hayat seks ve alkol demek! Sana ne kardeşim! Kime ne!" falan dedi. Bir diğeri ise; "Ayy adam durduk yerde kendi kendini tartıştırdı farkında değil. Yolda görsem yemin ediyorum durdurup, 'Sayın Bakan. Hadi alkol almıyorsunuz anladık da!.. Eeee peki!....' diye soracağım" deyince koptum tabii. Gözümün önüne getirdim bir anda Arınç'a o soru sorulurken falan...
"Eyvah... Eyvah" dedim kendi kendime ... O nedenle Arınç'a naçizane bir tavsiyem var izninizle:
"Sayın Bakan. Mümkünse bu aralar kalabalık yerlere fazla girmeyin. Hele hele çağdaş, modern diye tanımladığınız kadınların olduğu ortamlara hiç dalmayın. Emin olun soracaklar size bu soruyu. Ve mutlaka bir cevap almak isteyecekler. Haa, cevap verebilirseniz ne ala! Ama vermek istemezseniz de sizin düşeceğiniz durum zor valla!"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA