Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992), Türk oyuncu.

Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992), Türk oyuncu.

Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir.

Filmografisi

*Fatih-Harbiye (2013)- Neriman
*Hayat Devam Ediyor (2011-2012) - Şirin Bakırcı
*Araf (2012) - Zehra
*Kalbim Seni Seçti (2011) - Melis
*Canım Babam (2011) - Pınar
*İlk Aşk (2006) - Genç Bahar
*Yaprak Dökümü (2006-2010) - Deniz


Ödülleri

*2013 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
*2012 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
*2012 Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
*2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)
*2007 Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)
BİZE ULAŞIN