Karabük'te Tofaş TIR'a ok gibi saplandı: 1'i ağır 2 yaralı | Video

Karabük'te Tofaş TIR'a ok gibi saplandı: 1'i ağır 2 yaralı | Video

25.01.2026 | 08:25

Karabük'te sürücüsünün alkollü olduğu otomobil, park halindeki TIR'a ok gibi saplandı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Yeşil Mahalle Esen Sokak'ta meydana geldi. Aytuğ S. (22) idaresindeki 06 BA 0665 plakalı Tofaş marka otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında park halindeki 78 ABP 662 plakalı TIR'a bağlı 37 ADA 761 plakalı dorseye ok gibi saplandı. Demir yığınına dönen otomobil sürücüsü Aytuğ S. ile yolcu olarak bulunan Yağmur P. (21) ağır yalandı.


Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.


Tıra ok gibi saplanan otomobildeki yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Yağmur P'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olay yeri inceleme ekiplerinin otomobil içerisindeki alkol şişelerini delil torbasına koyması dikkat çekti.


Demir yığınına dönen otomobil, çekici yardımı ile TIR'ın dorsesinin altından çıkarılarak otoparka çekildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT