Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Candan Erçetin farkı

Bilirsiniz, yeni albümü çıkan sanatçı, katıldığı talk show ya da eğlence programında bir şarkı fazla söylemek için can atar. Programında albümünden az söz edildiğinde ise alınır, gücenir, surat asar. Geçen hafta tv8 ekranlarında bu ezberi bozan bir sanatçı vardı. Gerçek bir sanatçı, Candan Erçetin...
Yaptığı her işi profesyonelce ele alan, titizliğiyle, özeniyle altında imzası bulunan projelerde kaliteyi her şeyin önüne koyan ve bu nedenle haklı olarak şov dünyasında kendine son derece saygın bir yer edinen Candan Erçetin, Nükhet Duru'nun pazar günü yayınlanan programına konuk olmadan önce, profesyonelliği gereği kanalla sözleşme imzalamak istemiş. Sözleşme maddeleri arasında 'sadece 5 şarkı okuyacağı' da belirtilmiş. Ama kanal bu sözleşmeyi imzalamaya yanaşmamış.
Erçetin, buna rağmen dostu Nükhet Duru'yu zor durumda bırakmamak için programa çıkmış.
Pazar günü Erçetin programda beşinci şarkısını okuduktan sonra Nükhet Duru'dan ve izleyicilerden izin istedi.
Duru önce biraz ısrar etti ama daha sonra o da profesyonelliğin gereğini yerine getirip sanatçı dostunun bu ilke kararını olgunlukla karşıladı.
Kıssadan hisse: Marka olmanın, saygınlık kazanmanın yolu; ilkeli, tutarlı ve profesyonel olmaktan geçiyor. Yani kolay kolay Candan Erçetin olunmuyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA