Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Öğretmene bu yapılır mı?

Okurumuz Emre Ulgay, Master Chef yarışmasında mücadele eden öğretmen Gökçe Demiröz'e jüri üyelerinin yaptığı muameleden rahatsız olmuş:
"22 yaşında bir öğrenciyim. Ailemle beraber pazar günü şans eseri denk geldiğimiz Master Chef programını izliyorduk. Başta merak ettik, sonradan kaptırdık, keyifle izliyorduk. Finaline yaklaştıkça gerçekten benim bile utandığım, huzursuz olduğum sahneler oldu. Aslında yazıyı yazmamın sebebi şuydu.
Gökçe Demiröz adlı yarışmacı (kendisini şahsi olarak tanımam, hayatımda ilk kez yarışmada gördüm) dolma yemeğini yaptı ve jüriye sundu. Jüri, kızcağızın yemeğinden çok, insanlığına ve karakterine karşı yorumlar yaptı. Bir öğretmene, öğrencileri ve velileri karşısında ve hatta tüm halk önünde 'bencil ve saygısız' denemez. Bu büyük bir terbiyesizliktir. Ben de bir öğretmen olacağım ve bu yapılanları hazmedemedim, kimse kusura bakmasın. Show TV gereğini bir an önce yapsın. Bu kız orada nasıl rencide edildiyse, aynı şekilde özür dilenmeli diye düşünüyorum. Çünkü bir öğretmen, üç jüri üyesi tarafından öğrencileri karşısında ağlatılamaz, küçük düşürülemez. Bu Show TV'nin büyük bir ayıbıdır. Yüksel Bey bu yazıyı lütfen köşenizde yayınlayın... Saygılarımla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA