Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pişşmedi!

Pişşti bu kez farklı bir ekiple Star TV ekranına taşındı... İlkinde Metin Uca, moderatörlüğü kansız bir darbe ile Reha Muhtar'a terk etmek zorunda kalmıştı. İlk Pişşti'nin en sansasyonel sözlerinin, en tartışılan yorumlarının sahibi ise Hülya Avşar'dı.
Ne yalan söyleyeyim, Gani Müjde'nin yönetimindeki ikinci deneme, ağzımda keçi boynuzu tadı bıraktı.
Tatlı mı, tuzlu mu anlayamadım.
Oysa belirlenen konular çok ilginçti. Yani saha ve hava şartları top çevirmeye son derece müsaitti.
Gel gelelim; Özlem Tekin, Şafak Sezer ve Sanem Altan'dan kurulu orta saha, pas alışverişinde pek başarılı olmadı.
Belli ki Özlem Tekin kötü polisi, Sanem Altan ise iyi polisi oynayacak. Şafak Sezer de şişteki etlerin arasına domates gibi espriler geçirecek. Hem şarkıcılığını, hem oyunculuğunu çok takdir ettiğim Özlem Tekin'in uçlarda gezinen havası, bazen antipati serpintisi yaratıyor. Röportajlarını bayılarak okuduğum Sanem Altan ise geyik muhabbeti için yeterli boynuza sahip değilmiş gibi görünüyor.
Yani biraz ağır ve pasif kaldığı söylenebilir. Şafak Sezer ise programın sonlarına doğru biraz açılır gibi olmasına rağmen, Özlem Tekin'e bir ara "Biz sana güvenip buraya oturduk be abi" dedirtecek kadar tutuktu.
Bu durumda bütün yük, moderatör Gani Müjde'nin omzuna binmiş görünüyor. İlk programı kurtarmak için çok çabaladı. Espri heybesini sürekli karıştırıp bir şeyler çıkartmaya çalıştı. Ama mizah üretip yazmak ayrı bir sanat, onu stüdyo ya da sahnede izleyiciye geçirip anında reaksiyon almak ayrı bir sanat. Gani ilk programın heyecanından olsa gerek, bu konuda biraz zorlandı.
Özetle; bu yemeğin bu tencerede 'pişşmesi' zor görünüyor.
Düdüklü mü lazım ne?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA