Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Güzel buluş!

Eğer Hülya Avşar'ın TNT ekranlarındaki şovunu bu hafta, başından değil de ortasından izlemeye koyulanlar olmuşsa, eminim ekran karşısında şoke olmuşlardır. Bir Hülya düşünün ki konuğu Alişan'ı yerlerde yuvarlıyor, olmadık şeyler soruyor, üzerinde tepiniyor...
Ama işin aslı başkaydı. Şanslı Masa ekibi şovun ortasında Hülya Avşar'ı rejiye çağırdı ve kulaklıktan verecekleri talimatları konuklarına uyguladığı taktirde 5 bin lira ödül vadetti. Hülya da bir hayır kurumuna bağışlanmak üzere teklifi kabul etti. İşte şenlik de o zaman başladı. Ne yalan söyleyeyim, iyi bir buluştu.
Görünen o ki, bundan sonra sürprizler, kafeterya masalarının dışına taşacak. Şanslı Masa'cılar özellikle canlı yayın konuklarının kabusu haline gelecek. Bundan böyle televizyon şovlarına konuk olacak ünlülere naçizane tavsiyem; sunucu eğer tozuttuysa ve sizden abuk sabuk şeyler yapmanızı talep ediyorsa, hemen karşı teklifinizi yapın: "Ne veriyorlarsa bin lira fazlasını vereyim, kes şu zırvayı!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA