Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aşk ve sadakat kazandı

Yılın televizyon programı Survivor kimilerine göre sürpriz bir sonuçla noktalandı. Herkes Nihat'ın kazanacağını sanıyordu ama ipi göğüsleyen Derya oldu.
İki hafta önce bu sütunlarda Derya Büyükuncu'nun SMS gücünü analiz ederken onun sakinliğinin, eşine duyduğu aşk ve sadakatin insanları etkilediğini söylemiştim.
Herkesin uçucu ilişkilerin peşine takıldığı böyle bir zamanda Derya ve karısının çizdiği gıpta edilecek aşk portresi ve dayanışma herkese iç çektirmişti. Nitekim finalde de aynı etki kendini gösterdi. Survivor'ı Derya-Zehra Büyükuncu çifti kazandı.
Bu tür yarışmalarda hep öyle olur. Vatandaş, önce kendini eğlendirenlerle eğlenip onlara oy gönderir. Ama en nihayetinde sağduyu kazanır. Taner'in hiperaktifliği, Nihat'ın filozofluğu vatandaş için sadece birer 'eğlencelikten' ibaretti. Sonuçta oylar aşka, tevazuya ve sadakate aktı.
Bu arada Nihat'a hak vermiyor değilim. Gerçek Survivor bana göre de Nihat Doğan'dır. Zira güç, dayanıklılık ve zekaya dayalı oyunların hemen tümünde rakiplerine üstünlük sağlayan o oldu.
Derya Büyükuncu ise 'SMS birincisi'ydi. Diğer yandan Survivor'ın birincisinin SMS oyuyla belirlendiği ilk ülke olarak da tarihe geçtik. Bundan böyle ıssız bir adaya düşmeden önce yanımıza alacağımız üç şey belli:
Cep telefonu, sim kartı ve kontör!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA